Pages

Ads 468x60px


  • ~O) Online:
  • twitter facebook google plus email

    Labels

    •Iașul are din această săptămâna 6 noi șenilate destinate intervenților de urgență •

    marți, 16 decembrie 2014

    Compania Wizz Air cel mai nou operator pe Aeroportul Iaşi

    Rutele oferite călătorilor de WizzAir sunt: Iaşi – Venetia (Treviso), din 16 decembrie,  Iaşi – Milano (Bergamo), din 8 februarie şi Iaşi – Londra (Luton) începînd cu 15 iunie 2015.

    Modernizat de curînd şi beneficiind de o pistă mai lungă aeroportul din Iaşi a devenit actractiv şi pentru companiile aeriene importante. Din data de 16 decembrie, compania aeriana Wizz Air va opera la Aeroportul Iaşi trei curse spre Veneţia, Milano respectiv Londra.
    „Astazi am avut marea bucurie sa primim pe Aeroportul International Iaşi cursa inaugurală Veneţia-Iaşi, operată de WizzAir. Este prima companie low-cost care vine la Iaşi, în aceleaşi condiţii cu celelalte companii care operează pe aeroportul nostru.” a declarat Cristian Adomniţei, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi

    În ciuda ceţii foarte dense de la Iaşi, care a împiedicat alţi operatori să efectueze zboruri programate, aeronava WizzAir Airbus A320 care opereaza Veneţia (Treviso) – Iaşi a aterizat şi a decolat de la Aeroportul Iaşi în condiţii optime. În acest moment Aeroportul Iaşi, deţine o infrastructură de aterizare-decolare cu parametri la nivelul aviaţiei europene. 
    “Suntem încîntați de primirea dumneavoastră, de modul de lucru și de profesionalismul întîlnite aici la Iași. Suntem impresionați de toate eforturile depuse pentru a avea noile instrumente de navigare instalate. Sunt convins că acesta este începutul unei colaborări foarte frumoase între noi.” a declarat Daniel De Carvalho, responsabilul cu comunicarea al Wizz Air.

    Niciun comentariu:

     

    Informația ta...

    Informația ta...
    Iasi, Romania
    Powered By Blogger

    Calendar Ortodox

     
    Blogger Templates